> TeamQuest View
> TeamQuest Model
> TeamQuest IT Service Reporter
> Ajankohtaista TeamQuestilta

Sovellusten suorituskyvyn hallintaan TeamQuest

teamquest.gif

 

TeamQuest on hyvä työkalu sovellusten suorituskyvyn hallintaan. Se auttaa analysoimaan ja kehittämään sovellusympäristöä, jotta voit saavuttaa parhaan mahdollisen palvelutason. TeamQuestin avulla saavutat tasapainon palvelujen laadun ja kustannuksen hallinnassa. Sekä liiketoiminnan että tietohallinnon tavoitteet täyttyvät.

Jatkuva näkymä kaikkiin sovelluksen suorituskyvyn osiin

Perinteisestä järjestelmänhallintanäkökulmasta poiketen TeamQuest tarjoaa jatkuvan näkymän kaikkiin sovellusten suorituskykyyn vaikuttaviin osiin, niin laitteistoon kuin ohjelmistoihin. TeamQuest tuotteiden etulyöntiasema perustuu jatkuvaan yksityiskohtaisten suoritustietojen keräämiseen ja näiden tietojen älykkääseen hyödyntämiseen, esimerkiksi kuormitushuippujen paikallistamisessa ja niihin varautumisessa.

Oikeilla välineillä muutosten korjaus on tehokasta

Sovellusympäristö on kuitenkin jatkuvasti muuttuva kokonaisuus, joten sen hallinnan on oltava etukäteen huolella suunniteltu. Kun sovellusten käyttäytymisessä tapahtuu muutoksia, on asiantuntijoiden tiedettävä miten reagoida ja mihin kohdistaa huomio. Oikeat apuvälineet ratkaisevat sovellusten suorituksessa tapahtuneiden muutosten paikallistamisen ja auttavat valitsemaan oikean ratkaisun tilanteen korjaamiseen.

Key Application Performance Indicators

Lue lisää TeamQuest View -tuotteesta

Capacity Planning and Server Consolidation

Lue lisää TeamQuest Model -tuotteesta

Access performance reports anytime, anywhere

Lue lisää TeamQuest IT Service Reporter -tuotteesta